Jak se zbavit molusek?

Jsou potíže, které se řeší pomocí tkáňových solí těžce, pak jsou potíže, které se dokonce vyřešit nedají a pouhé zlepšení je úspěch a pak jsou tu také problémy, na které Schüsslerovy soli zabírají velmi odbře. Právě molusky jsou potíží, u které máme výborné zkušenosti.

Molusky jsou virové infekční onemocnění, které se projevuje na kůži, kde se tvoří malé kožní výrůstky s infekční bělavou tekutinou uvnitř. Mohou svědit, ale nejsou nijak bolestivé. Velmi časté jsou u osob se sníženou imunitou, například u lidí s atopickým ekzémem. Nejčastěji však řešíme, jak se zbavit molusek u dětí, nejčastěji u předškoláků. Většina rodičů neví, jak jejich dítě molusek zbavit a také jak zabránit případnému škrábání , které je roznáší dále po těle.

Jaké jsou tedy naše zkušenosti? Naší osvědčenou kombinací je užívání  Natrium Sulphuricum, Kalium Muriaticum a Ferrum Phosphoricum. Od každé 5 pastilek denně a ideálně k tomu pastilky rozpustit také do vaničky a dítě i vykoupat, ať působí také přímo na kůži.

Za jak dlouho obvykle moluska zmizí? Musíme zaklepat, ale obvykle nám píšete, že jsou za 2-3 týdny pryč. A to dokonce i v případech, kdy jich má vaše dítě stovky doslova po celém těle.  

Zdroje:

Kellenberger, R a spol. autorů (2018). Minerální soli Dr. Schüsslera - Brána k tělesnému a duševnímu zdraví. Nakladatelství Fontána.

Truplová Brachňáková Ž., Trupl M. (2018). Bunkové soli. Nakladatelství Biomineral.

 

Upozornění: Tkáňové soli nejsou v ČR uznanou léčebnou metodou a jejich použití nenahrazuje lékařskou péči a stanovení diagnózy.