ŽELATINA BEZ PŘÍCHUTI, GREAT LAKES, 454 G

Neohodnoceno
 
  • 1 z 3
 

Želatina je dobře rozpustná a pochází od kvalitních volně pasoucích se zvířat. Jedná se o bioaktivní produkt obsahující až 90% proteinů. Ideální pro použití do jídel na zahušťování. Nepění, nevytváří hrudky a kousky a je zcela bez chuti a zápachu

Dostupnost Skladem (> 5 ks)
Běžná cena 699 Kč
Ušetříte 9 Kč (–1 %)
690 Kč    
Kód produktu 4608
Kategorie Kolagen
 

Želatina je zcela bez příchuti a lepku. Na rozdíl od hydrolyzovaného kolagenu želatina tuhne, proto se používá při výrobě kulinářských specialit. Ideální pro přípravu zdravých želatinových pochoutek.

Přirozená schopnost těla opravit podpůrné pojivové tkáně (kosti, šlachy, vazy, chrupavky, kůži, vlasy a nehty) klesá po dosažení věkové hranice 25 let. Želatina poskytuje dostatečné množství aminokyselin, jako je glycin a lysin, které jsou speciálně zapotřebí pro obnovu pojivových tkání a napomáhají regulovat funkci buněk.

Želatina je vhodným suplementem aminokyselin glycinu a prolinu. Speciálně tyto aminokyseliny jsou důležité pro vytváření vazivové tkáně. Jejich nedostatek se může projevit bolestmi kloubů, lámavostí nehtů a bolestmi svalů. 

Želírovací schopnost želatiny vám může pomoci při redukční dietě. Zaplní místo s nízkým obsahem tuku a energie ve stravě. Želatina je hovězího původu, tedy není z rybího zdroje, na který mohou být častější alergie.

Pro koho je želatina určena?

  • pro kuchařky a kuchaře
  • pro všechny, kteří rádi vaří (želé, dezerty, zdravé zahušťování)
  • pro pacienty s nadváhou (pomáhá tlumit apetit a poskytuje tělu proteiny)

Želatina je zpracována s využitím proteolytických enzymů pro lepší vstřebatelnost a dostupnost produktu pro vaše tělo.

Pozor na produkty, které jsou štěpeny za přístupu tepla a kyselin.

Pohyb je důležitý, ale vystavuje klouby opotřebení. Obzvlášť při náročném sportu nebo běhu na nevhodných površích, kde může docházet k zatížení chrupavek až několik set kilogramů na 1 cm2.

Jedná se o bioaktivní produkt obsahující až 90% proteinů. Želatina obsahuje dostatečné množství aminokyselin pro podporu obnovy pojivových tkání.

Želatina od Great Lakes má certifikaci Kosher. Jedná se o zcela čistý produkt. Pochází od kvalitních volně se pasoucích zvířat z Jižní Ameriky.

Želatina je získávána z kůže, pojivových tkání a také z kostí. Zcela bez lepku. Nepění, nevytváří hrudky a kousky a je zcela bez chuti a zápachu. Želatina je získávána enzymatickou hydrolýzou kolagenu z kůže, pojivové tkáně a také kostí. Želatina je připravována v souladu s vysokými standardy instituce The United States Pharmacopeial Convention.

Charakteristika a výhody Great Lakes želatiny

  • obsahuje čistý přírodní protein
  • certifikace Košer
  • Obsahuje přírodní kolagen pro podporu kloubů
  • Bezlepková
  • Bez Glutamanu sodného (hojně používané dochucovadlo); neobsahuje ani volný glutamát z hydrolyzátu
  • GMO free
  • v průběhu výroby nebo jako hotový výrobek nebyl zpracován s ozářením

Želatina je připravována v souladu s vysokými standardy instituce The United States Pharmacopeial Convention.

Kosher - Pareve, bezlepkové, neobsahují MSG, non-GMO, certifikované Keto, Paleo, ověřené bez glyfosátu, přírodní a kompatibilní s USP/NF, FDA certifikát kvality a SQF certifikováno na úrovni Global Food Safety Initiative (GFSI).

Kolagen a produkty želatiny Great Lakes Gelatin pocházejí z dobytka v Argentině a Brazílii. Jsou chovány na pastvinách a krmeny trávou na základě standardů American Grassfed Association a pokynů pro dobré životní podmínky zvířat. Produkce vylučuje použití růstových hormonů, antibiotik a steroidů, což je v souladu s potravinovou a zemědělskou legislativou v Argentině a Brazílii.

Společnost Great Lakes Gelatin® se zavázala monitorovat vznikající postupy a výzkum v oblasti dobrých životních podmínek zvířat a standardech chovu s ohledem na bezpečnost a kvalitu.

Splňuje normu USP 33-NF 28 testování na obsah těžkých kovů a mirkobiologickou kontaminaci.

Složení:

Dvě polévkové lžíce (12 g, doporučená DDD - denní dávka). Na rozdíl od hydrolyzovaného kolagenu želatina tuhne, proto se používá při výrobě kulinářských specialit. Ideální pro přípravu zdravých želatinových pochoutek.

Chraňte před chladem. Skladujte na suchém místě. Produkt má téměř neomezenou dobu použitelnosti při skladování v suchu. Po otevření spotřebujte do 3 let.

Použití: na zahušťování, výrobu želé a dezerty. Doporučené dávkování je 2 zarovnané polévkové lžíce za den. 

Aminokyseliny a jejich obsah v mg dle denní dávky (12g):

Název látky Obsah ve 100g
Sodík 280 mg
Draslík 25 mg
Vápník 40 mg
Hořčík 18 mg
Zinek 0,3 mg
Železo 1,1 mg
Měď 0,3 mg
Alanin 1210
Arginin 1023
Kyselina Asparagová 737
Cystin 11
Kyselina Glutamová 1254
Glycin 3190
Hystidin 110
Hydroxylysin 132
Hydroxyprolin 1595
Isoleucin 198
Leucin 374
Lysin 506
Methionin 110
Fenylalanin 286
Prolin 1936
Serin 418
Threonin 242
Tyrosin 110
Valin 363