5 tipů na malý dárek pro velkou radost

Hledáte dárek pro kamarádku, sestru, maminku nebo třeba dárek k Vánocům pro muže? Níže najdete tipy na dárečky z našeho eshopu, které vykouzlí úsměv na tváři a přitom jsou cenově dostupné. Mimo doplňků stravy u nás totiž najdete i voňavé svíčky, ručně vyráběná mýdla, lapače snů a další dárkové produkty. Které jsou podle nás ty nejhezčí? Mimochodem, pokud si ani tak nejste jisti s výběrem, můžete také věnovat dárkový poukaz, kterým nejen potěšíte, ale věnujete tak dárek, který si na základě poukázky může obdarovaný sám vybrat..

Přehoz přes postel

Nádherné přehozy z Indie vyrobené ze 100% bavlny, které svými unikátními motivy vnesou pozitivní energii do vaší ložnice. Právě takové jsou naše přehozy přes postel, které máme v černobílých i poněkud divočejších barevných vzorech. Přehozy s motivem lapače snů, lotosového květu nebo třeba stromu. Mimochodem, nemusíte je využít pouze na postel či gauč, ale můžete je připevnit také jako dekoraci na zeď podobně jako třeba plakáty.

černý přehoz na postel

Náramky pro dva

Patříte k sobě jako jin a jang a právě tuto skutečnost vám připomenou párové náramky, ať už jste zrovna kdekoliv. Můžete je nosit se svým přítelem, kamarádkou, tátou,…s kýmkoliv, kdo je vašemu srdci blízký. Věříme, že tento symbolický dárek udělá mnoho radosti. Vybírat můžete hned z několika kamenů podle jejich vzhledu nebo symboliky.  Nás učaroval set nazvaný Věčnost, který kombinuje netradiční leopardí jaspis s lávovým kamenem.

Aroma difuzér do auta

Difuzér do auta je podle nás ideální dárek pro muže, a proto jej nabízíme i v ryze pánských motivech, jako je na příklad fotbalový míč. Máme tu ale i jemné vzory andělských křídel, vážky nebo třeba stromu života.  Krabička, ve které je difuzér umístěný, má v sobě připravený otvor na vložení aroma olejíčku, aby obdarovaný mohl difuzér do auta začít ihned používat. Můžete vybrat jak ze směsí již namíchaných aromaterapeuty pro jízdu autem nebo zvolit jakýkoliv oblíbený vonný olej.  Použití difuzéru je opravdu snadné, stačí nakapat pár kapek vybrané vůně a umístit do auta nejlépe na klimatizaci, aby vzduch rozháněl vonné silice do prostoru. Pomocí vonných olejů můžete nejen zlepšit prostředí v autě kuřáků, ale i navodit příjemnou atmosféru, působit proti nevolnosti při jízdě (ideální je vůně citrusů) nebo třeba povzbudit při únavě a ospalosti.

Hati-hati anděl

Hati-hati andělé pocházejí z Indonésie, kde jsou místními lidmi v horských vesnicích vyráběny z pravého dřeva. Každý kus je ručně vyřezávaný, sušený na slunci, dále opět ručně leštěný a malovaný originál s nádhernou energií. K výrobě andělů se používá dřevo Suar, kterému jsou připisovány posvátné vlastnosti. Hati-hati je indonéské slovo, které znamená pečovat a tito andělé byli navrženi tak, aby dávali péči a lásku do prostředí, kde si je umístíte.

anděl ochránce

Dárková sada guasha a face roller

Spojení nádherně vybarvených pravých kamenů, péče, masáže a námi navržené dárkové krabičky, to zní jako dokonalý dárek pro ženu každého věku. Face roller a guasha jsou masážní pomůcky, které se vyrábí z pravých kamenů, nejoblíbenější jsou z růženínu ve spojení s růžovým kovem. Zamilovaly si je ženy na celém světě. Proč? Velmi jednoduše si pomocí nich sami zvládnete udělat opravdu jemnou a velmi příjemnou masáž obličeje, dekoltu nebo i celého těla. Pomocí této masáže zatočíte s otoky, vráskami a rozjasníte pleť.  K face rolleru či guasha doporučujeme rovnou zakoupit i pleťový olejíček, díky kterému bude masáž ještě příjemnější a účinnější.